Bell Schedules » Kindergarten

Kindergarten

Kindergarten 2018-2019
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 7:30 AM 7:40 AM 10 min
Intensive Reading 7:40 AM 8:45 AM 65 min
ELA 8:45 AM 10:15 AM 90 min
Lunch 10:15 AM 10:45 AM 30 min
Recess 10:45 AM 11:05 AM 20 min
Math 11:04 AM 12:40 PM 96 min
Specials 12:40 PM 1:30 PM 50 min
Science/Social Studies 1:30 PM 2:20 PM 50 min